Pantophlet, Systeembeheer, Software Ondersteuning en Administratieve Dienstverlening
systeembeheer


Software Ondersteuning

Software ondersteuning behelst het implementeren van standaard applicaties waarbij de toepasbaarheid binnen uw werksfeer geheel conform uw wensen wordt ingericht, maar ook het schrijven van COBOL programma's.

De Microsoft Office producten, zoals Word, Excel, Outlook Express etc., zijn voor ons goede bekenden.
Tevens werken wij al jaren met administratieve software:
- Fiscale pakketten van Elsevier en Kluwer.
- Administratieve pakketten van Exact, Univers en Cash,
- Salarisadministratie via Exact of Roos en Roos.

Indien gewenst wordt eerst de nieuw aan te schaffen software beoordeeld om te kijken of deze voldoet aan de door u gestelde eisen, waarnaar er procedures worden geschreven voor het gebruik. Hierna worden er schema’s gemaakt om uw personeel te trainen in het gebruik van de applicatie. Na een schaduw periode zullen de gebruikers live gaan werken, in deze eerste periode van in gebruik name kunt u natuurlijk op ons terugvallen voor raad en daad. Op deze wijze kan optimaal gebruik worden gemaakt van de nieuwe software.

Ook kunt u bij ons terecht voor COBOL programma’s waarbij er een jarenlange ervaring is op de WANG VS. Na het inventariseren van uw wensen stellen wij samen met u een begroting en planning vast voor het project. Het programmeren geschied bij u op de zaak zodat er bij vragen zeer korte lijnen zijn met de gebruiker en er tussentijdse beoordeling en evaluatie  kan plaatsvinden, zodat het uitgesloten is dat de nieuwe software anders werkt dan dat u voor ogen heeft.

 

AVG
Contact